Höijer Jenni

Olen 38 vuotias kondiittorimestari ja asenteeltani ainainen yrittäjä. Perheeseeni kuuluu ihana mies ja neljä lasta. Koiran hankinnasta käydään parhaillaan tiukkaa keskustelua. Aloitin juuri työt uudessa roolissa ja tittelikseni sain Kakkumestari & Marengin Mamselli. 

Miellän itseni vahvasti hämäläiseksi, vaikka olenkin syntyisin Helsingistä. Hämeenlinnaan olen muuttanut pienenä tyttönä. Siitä huolimatta, että koti on vuosien varrella siirtynyt aina Afrikkaan asti, on jokin aina vetänyt minua takaisin tänne Hämeen helmoihin.

Hattula vakiintui asuinpaikaksemme kun esikoisemme oli aloittamassa koulua vuonna 2016. Vaikka olimmehan me jo aikaisemminkin testanneet Hattulan asuttamisominaisuudet ja ne loistaviksi todenneet. Arvostamme mieheni kanssa arjen helppoutta ja sujuvuutta tai ainakin sen teoreettista mahdollisuutta. Arkirumban pyöritys kun ei aina ole sitä hehkeintä mahdollista, mutta koimme Hattulan omaavan kaikki ne palikat seesteisen arjen tavoittelulle. Palveluita ja harrastusmahdollisuuksia löytyy läheltä ja koulua voi halutessaan käydä paikallisesti ylioppilaaksi asti. Nämä asiat näkisin tärkeiksi tulevaisuudessakin. 

Lähtisin hyvin mielelläni mukaan vaikuttamaan Hattulan kunnan asioihin ja tuomaan oman panokseni nykyisten ja tulevien kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi.

En omaa pitkää listaa hienoja titteleitä tai meriittejä, mutta sitäkin enemmän tervettä maalaisjärkeä. En myöskään lupaile yhtään sen enempää kuin mihin tiedän oikeasti pystyväni. Olen tottunut siihen, ettei mikään tapahdu tai toteudu itsestään vaan tavoiteltavien asioiden eteen on nähtävä vaivaa ja tehtävä töitä. Ilman pientä hikeä ei synny minkäänlaista tulosta.