Kattelus Jiri

Ääni mulle on ääni Sulle!

Olen 49-vuotias perheellinen liikennealan yrittäjä Parolasta. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme lasta. Toisen kauden valtuutettuna olen saanut todella monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen politiikasta sekä perusteellisen tiedon siitä, mitä päätöksenteko kunnassa on ja mitä se vaatii. Politiikka ja mahdollisuus vaikuttaa oman kunnan asioihin sekä meidän kaikkien hyvinvointiin on vienyt minut innokkaasti mukaan vuosin varrella moniin eri luottamustehtäviin. 

Työt Hattulan kunnassa ovat omalta osalta kuitenkin vielä kesken ja siksi lähdin ehdottomasti taas mukaan kunnallisvaaleihin. 

Kuntalaiset, itsenäisyys, koulutus, terveydenhuolto, yrittäjyys sekä liikenne ovat keskeisiä asioita ja tahoja, joiden eteen olen valmis tekemään jälleen töitä.  

Hattula on iso ja laaja kunta. On huolehdittava ei vaan Parolan vaan koko kunnan asioista ja siitä, että kuntalaisilla on hyvä elää ja asua missä päin Hattulaa tahansa! 

Rakentaminen ja sitä kautta kasvu pitää saada nopeasti ja järkevästi käyntiin, mutta siihen tarvitaan yhteistyötä. On osattava ja tiedettävä miten yhteistyötä tehdään, että lopputulos on kaikille hyvä. 

Tärkeää on siis luoda mahdollisuuksia kunnan puolelta eikä olla jarruna eikä luoda byrokratiaa kehittämisen ja kasvun esteeksi.

Virtaa minulla piisaa ja ideoita löytyy, että Hattulassa olisi hyvä asua ja olla, mutta siihen tarvitaan nyt Sinun apuasi.

Äänestä, vain siten voit vaikuttaa Hattulan tulevaisuuteen. 


Jos jäi kysymyksiä Sulle, niin soita tai laita viestiä mulle!

Puhelin: 0405127228

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiitos!