Pete Herranen

Olen Pete Herranen, fyysistä ikää 55 vuotta, markkinointiviestintäyrittäjä, parisuhteessa ja aikuisen tyttären isä. Tytär opiskelee Lontoossa elämää ja englannin kielen filologiaa, COVID-aikana kätevästi etänä Hattulasta käsin. Elämänkumppanini työskentelee toiminnanjohtajana valtakunnallisessa lastensuojelujärjestössä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1997, sitä ennen Paletti Oy:llä viennin ja projektinhallinnan tehtävissä.

Kunnallispoliitiikassa olen toiminut kuluvalla vaalikaudella Hattulan kunnanvaltuutettuna, kaksi ensimmäistä vuotta myös kunnanhallituksen jäsenenä ja kaksi viimeistä kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtajana. Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin valtuustossa olen tällä kaudella ollut varajäsenenä. Aiemmin olen toiminut Hattulan kunnan sivistyslautakunnan jäsenenä, HAMK:n kuntayhtymän valtuustossa sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa hallituksen varajäsenenä. 

Niinä hetkinä kun ei ole velvoittavampaa tekemistä, sydämessä olevia asioita ovat olleet itseni kehittäminen mm. suorittamalla Kauppakamarin HHJ – Hyväksytty Hallituksen Jäsen -tutkinnon, Aulangon Rotaryklubin nuorisovaihtovastaavana toimiminen 13 vuoden ajan, Hämeen Uusyrityskeskus ry:n neuvontakumppanuus ja hallituksen jäsenyys, golf, matkustelu, ystävät, hyvä ruoka ja juoma – elämän hyvät asiat. Yhdistystoiminnassa olen edellä mainittujen lisäksi tällä hetkellä mukana toiminnan tarkastajana Viapori 121 ry:ssä ja Parasta Lapsille Hämeenlinnan seutu ry:ssä. Aiemmin olen toiminut mm. Hattulan Kokoomuksen puheenjohtajana ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton MTL:n Mainostoimistot-toimialaryhmän hallituksessa.

 

Viimeiset 10 vuotta olen… LUE KOKO TEKSTI OSOITTEESSA WWW.PETEHERRANEN.FI