Pohjanvirta Patrik

Olen 18v lukiolainen Hattulan Hyrvälästä.

Me nuoret olemme korona-aikana saaneet todeta, että yhteiskunnassa tehtävät päätökset koskettavat meitä kaikkia, siksi on tärkeää olla mukana!

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset etäkoulunkäynteineen eivät ole olleet pelkästään mukavia. Vielä isompana asiana koen velkaantumisen, me nuoret vastaamme nyt otettavista lainoista.

Urheileva elämäntapa ja liikunnallisuus ovat tärkeä osa minua. Olen toiminut Sisu Hockeyssa valmentajana eri joukkueissa. Ohjaan kolmatta vuotta jäähallilla Liikuntalukkari-ryhmää, jossa 11-16 -vuotiaat koululaiset saavat ilmaiseksi käydä pelaamassa jääkiekkoa. Pelaan itse U22 joukkueessa alkavalla kaudella. Voitimme toissa kaudella aluedivisioonan mestaruuden, jos olet 99-04 syntynyt jääkiekkoileva nuori, niin tervetuloa mukaan jengiin!

Jääkiekko on mahtava harrastus, sen myötä olen oppinut yhdessä samaan päämäärään tähtäämisen merkityksen. Joukkueena voitetaan ja hävitään! Kunnallisessa päätöksenteossa yhdessä tekeminen korostuu, yksin voit tehdä maalin, mutta samalla omissa soi. Vaalilupaukseni on olla ”aktiivinen, yhteistyökykyinen joukkuepelaaja”.