Pohjanvirta Pekka

Pekka Pohjanvirta 51v

Lasten ja nuorten kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen ja järjen asia. Meillä vanhemmilla on merkittävä vaikutus ja vastuu nuorten elämässä. Olen toiminut aktiivisesti vuodesta 2011 alkaen hämeenlinnalaisessa jääkiekkoseurassa valmentaen lapsia ja nuoria ikähaitarilla 3-22v. 

Yksilöitä tarvitaan joka lajissa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, mutta vain yhdessä toimimalla olemme voittajia. 

Työelämässä olen pitkänlinjan yrittäjä; rakentamista, remontointia, kiinteistösijoittamista, maahantuontia ja vientiä, sekä viimeisimpänä yrityskonsultointia. Suurin saavutukseni on erään pörssiyhtiön auttaminen kasvuraiteelle. Isossa firmassa toimiminen vaatii lujaa kykyä ja tahtoa yrityksen omien vahvuuksien oivaltamiseen ja hyödyntämiseen. 

Hattulassa meillä on paljon hyvää, olen valmis antamaan oman kokemukseni hyvän vaalimiselle ja entistä paremman huomisen luomiselle.

Olen kotoisin Helsingistä. Kirjoitin ylioppilaaksi Munkkiniemen Yhteiskoulusta vuonna 1988. Viimeistelen paraikaa kauppatieteen maisterin tutkintoa. Hattula on tullut minulle rakkaaksi vanhempieni ostettua maatilan Hattulan Hyrvälästä v. 1979. Olen asunut Hattulassa vuodesta 1998 alkaen. 

Harrastan metsänhoitoa ja jääkiekkoa. Harrastukseni on molemmissa lajeissa perustunut yhdessä voittamiseen. 2000-luvulla toimin Hyrvälässä Maa- ja kotitalousseuran puheenjohtajana ja jääkiekossa monissa eri seuratason tehtävissä.

Valmiina palvelukseen,

Pekka Pohjanvirta