Rydbeck Ellen (sit)

Olen 30-vuotias kauppatieteiden maisteri ja maanviljelijä. 

Olen kotoisin Hattulasta mutta muutin peruskoulun jälkeen Helsinkiin käymään ruotsinkielistä lukiota. Kaksi vuotta sitten muutin takaisin kotiin Hämeeseen jatkamaan sukutilani Suontaan kartanon pitoa. Ennen maatalousyrittäjäksi ryhtymistä tein töitä ulkomailla kansainvälisissä yrityksissä mm. analyytikkona ja liiketoiminnan kehittäjänä. Muutama vuosi sitten koin kuitenkin vahvaa halua palata juurilleni ja keväällä 2020 minusta tuli sukupolvenvaihdoksen myötä viidennen polven maanviljelijä.

Minulla on luomuemolehmätila, jossa kasvatamme välitysvasikoita, viljelemme viljaa ja harjoitamme metsätaloutta. Ympäristöä ja eläimiä kunnioittava kestävä maa- ja metsätalous on tärkeä peruspilari yhteiskunnassamme. Koen, että Hattulassa on hyvät edellytykset kehittyä entistä elinvoimaisemmaksi ja toimivammaksi kunnaksi sen asukkaille ja yrityksille. Pienen kunnan edut eli nopea toiminta, vähäinen byrokratia, toimintojen ja päätöksenteon läpinäkyvyys sekä kuntalaisten ja päättäjien läheisyys ovat asioita, jotka pitäisi saada Hattulassa toimivaksi. Hattulan erinomainen maantieteellinen sijainti, hyvät peruspalvelut ja monipuoliset harrastemahdollisuudet luovat erinomaisen perustan kunnan tulevaisuudelle.

Lähden kuntavaaliehdokkaaksi innolla ja avoimin mielin.
Maanviljelijänä olen luonnollisesti erittäin sidoksissa Hattulaan ja siksi minulle on tärkeää, että Hattula on toimiva ja elinvoimainen kunta myös tulevaisuudessa. Mielestäni poliittisten päätösten pitäisi perustua tietoon ja yhteistyöhön eri ryhmien välillä. Yhteistyö vaatii aina joustavuutta ja kunnioitusta myös eriäviin mielipiteisiin. Haluan nähdä Hattulassa enemmän avoimuutta päätöksenteossa, ja aidosti kuntaa ja kuntalaisia hyödyttävää politiikkaa. Uskon että monipuolinen taustani ja optimistinen elämänasenteeni yhdistettynä maalaisjärkeen on hyvä yhdistelmä luottamustehtäviin.

Svenska är mitt modersmål.

Harrastan crossfitiä, ratsastusta ja metsästystä.